Kun je echt zoveel verdienen bij Total, de raffinaderij van Vlissingen oost?

Hallo,

Ik zit in mijn eindexamenjaar AOT. (vapro B heb ik al behaald) Na dit jaar ga ik aan het werk.

Nu zijn we vandaag op excursie naar Total geweest. Hier hebben we een rondleiding gekregen.

Hun zeiden ons dat als je daar start dat je dan 2000+ Netto zou gaan verdienen. Ja, daar kan ik mij wel in vinden dit is op de meeste plekken zo. (ploegentoeslag meegerekend)

Alleen hun zeiden ook, dat als je binnenkomt een 7 jarige interne opleiding moet doen en deze best pittig is. Wat alleen opmerkelijk was, is dat hun zeiden dat je na die 7 jaar als je alles hebt behaald op 4500 netto uit zou kunnen komen (ploegentoeslag meegerekend)

Dit houd in dat ik voor mijn 30e al een bruto jaarsalaris van 70000+ zou kunnen hebben.

Mijn vraag is dus is dit wel zo???

PS: Graag alleen antwoord van mensen die er verstand van hebben en het liefst die bij Total werken. Mensen die bij voorbaat al zeggen; nee kan nooit. Daar heb ik niks aan want het is nou eenmaal zo dat dit werk goed verdiend.


Alvast heel erg bedankt voor het antwoord. Hoop het een beetje helder te krijgen.

met vriendelijke groeten,

jeffrey

Weet jij het antwoord?

/2500

70k is een hoop centjes jongeman. Maar waarom wil je weten of je over een aantal jaar 70k gaat verdienen? Mocht je worden uitgenodigd op sollicitatiebezoek. En mocht je na wat testonderzoek worden aangenomen. Neem dan de baan aan met het daarbij behorende marktconform salaris en bekijk wat de toekomst brengt. Niemand verdient makkelijk geld en niemand kan jou vertellen wat je over een aantal jaren verdient.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100