waar kan je goed én rustig zelfstandig huiswerk maken/leren in Rotterdam?

niet de bibliotheek of coffeecompany!

Weet jij het antwoord?

/2500

Op je kamer thuis, bij je opa en oma (oudere mensen zijn meestal geen herriemakers), in een leeg lokaal op school (even regelen op school en dit mag heus wel).

In een kerk, mogen ze je niet weigeren. (Bidden optioneel)

Heb je geen OLC of leeg lokaal waar dit kan op school? Of op je kamer, bij familie, vrienden, of misschien is er wel een huiswerkvereniging in je buurt.

Als jij je mobiel, computer, tv en noem maar op uitzet kun je prima thuis in je kamer huiswerk maken. Afleiding door een raam? Raam dicht en lamp aan. Herrie van buiten? Oordopjes kopen. Hang een niet storen-briefje op de deuren tadaa, je eigen huiswerkparadijs.

Vrijwel alle grote hogescholen en universiteiten hebben plaatsen waar je kunt gaan zitten. De kantine's zijn doorgaans buiten de pauzemomenten rustig, in veel gebouwen heb je zithoekjes met tafels en stoelen waar je kunt studeren, en er is altijd een bibliotheek/mediatheek met aparte ruimtes waar je kunt zitten. Daar wordt ook altijd gezorgd dat het echt stil is. Misschien zou je een hogeschool of faculteit van een universiteit kunnen vinden waar je af en toe een plekje gebruikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100