ik zit er over na te denken om te gaanzal ik gaan farmakundige?Ik ben alleen slecht in de vakken natuur/scheid en wiskunde.

momenteel ben ik werkzaam in de verslavingszorg en werk ik al met medicijnen en clienten. ik vind dat ik te weinig verdien en medicijnen en ziektebeelden vind ik erg interessant en heb ik al een aantal cursussen over gehad.

ik heb ook begrepen dat je als farmakundige best goed betaald krijgt

Weet jij het antwoord?

/2500

dan kun je het beter niet doen

Op http://www.bachelors.hu.nl/alle%20bacheloropleidingen/farmakunde.aspx?tab=uitgebreide%20informatie&article=starten%20met%20deze%20opleiding kun je veel informatie vinden. Je kan ook gewoon informeren bij de opleidingen zelf. Die geven je uiteindelijk de meest betrouwbare informatie. Ik zie dat kennis van de natuur-, scheikunde-, en wiskunde wel een pré is, maar geen vereiste als je naar de opleiding gaat. Je moet wel MBO (niveau 4) of Havo/VWO hebben. Je moet je dus wel afvragen of je het aankan een studie te volgen waarin je veel vakken moet bestuderen die je niet zo goed kan en daardoor waarschijnlijk ook niet zo leuk vindt. Als je het echt graag wilt, bel dan een opleiding farmakunde en vraag een gesprek aan om te onderzoeken of de opleiding voor jou haalbaar is.

Farmakundige leidt vooral op tot een managementfunctie binnen de farmacie. Dus als daar je passie ligt, moet je dat doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100