Waar gaat het geld van Steve jobs naartoe?

Hij was rijk maar gaat zijn geld naar de kinderen en vrouw of naar het bedrijf zelf? Misschien wel een rare vraag. Of kreeg hij geen loon of hoe zit dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zijn vrouw en kinderen erven zijn eigen vermogen tenzij een testament anders zou vermelden. Het geld dat in het bedrijf Apple zit blijft daar, daar verandert niets aan. Aandelen worden gewoon uitgekeerd en zullen ook overerven.

In elk geval hebben zijn vrouw en de 3 kinderen van hun samen en het kind uit een vorige relatie recht op hun aandeel. De rest van zijn vermogen zal hij wel testamentair hebben vastgelegd, wie wat krijgt.

Het is nog te vroeg om daar al uitspraken over te doen. Zonder twijfel zal een gedeelte naar zijn vrouw en drie kinderen gaan, en naar zijn kind uit een eerdere relatie. Hij heeft ook nog 2 zusters. Advocaten zullen verder uitzoeken hoe het fortuin van Steve Jobs moet verdeeld worden als er geen testament is. Steve Jobs is o.a. rijk geworden met zijn bedrijf Apple Computers. Het kwam in 1980 op de beurs en twee jaar later was de 27 jarige Jobs de jongste persoon op de ranglijst rijke zakenlieden. Een ander zeer belangrijk deel van zijn rijkdom komt uit de verkoop van Pixar. Bij zijn terugkeer naar Apple in 1997, beslist Jobs inderdaad om niet betaald te worden met een salaris, maar zijn fortuin bleef groeien dankzij zijn aandelen.

Bronnen:
http://computersight.com/computers/who-wil...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100