Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoeveel zal een afspraak bij de arbodienst kosten (spreekuur) en als je daar te laat komt mag de werkever het bedrag van je salaris af halen?

Ik was te laat aangekomen bij de arbodienst en mocht dus niet meer in de spreekuur.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
646

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

kijk eens op www.gratisadviseurs.nl › ... › Arbowetgeving
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Niet zo direct maak snel een nieuwe afspraak !hij kan wel je ziekte geld in houden ,in dien jij je niet aan de arbo regels houd ! Kom op tijd ,op afspraken van ,zo niet excuus enz komt de controleur thuis ! Ja je moet hem ontvangen . Als men denkt dat je je onttrekt Aan begeleiding enz hoeft werkgever geen salaris meer te betalen ,zo snel gaat het niet maar toch .als geval lang aan loopt speelt alles mee .ps zo druk kan je het toch niet hebben :) btr schap
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Hij kan niet zomaar het salaris/ziekengeld inhouden. Wel kan hij het opschorten als je niet meewerkt aan reïntegratie/herstel. Maar daar is wel wat meer voor nodig, dan één keer te laat komen op het arbo spreekuur. Zie http://dcapplicaties.nl/juridisch/vragen/antwoord9.htm .

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding