Heeft iemand ervaringen met het aankopen van, voor jou geschreven, sollicitatiebrieven en CV's en het gebruik en resulaat daarvan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, voor een klant van mij kreeg ik van het UWV een tegoedbon ik heb samen met die klant de vragen ingevuld, een dag later kreeg hij een mail met brief en CV. Er stonden (maar ;-) ) twee spelfouten in en een zin liep niet soepel voor de rest een goede, "degelijke" brief en CV. Ik zou er zo weer gebruik van maken, (leve de tegoedbon) maar zeg m'n klanten wel dat ze 'm nooit klakkeloos moeten opsturen, dat ik 'm eerst wil nakijken. Hij heeft 'm, na aanpassing, voor andere functies weer hergebruikt.

Nee, geen ervaring mee. Maar wat is er mis met het gewoon zelf schrijven van je cv of sol. brief? Als je al niet eens je eigen brief kan schrijven, benje dan uberhaupt wel geschikt voor de baan?

Ik heb iemand bijna 1,5 jaar lang geholpen met sollicitatiebrieven op te stellen. Deze vriend schreef zelf zijn brieven uit die ik dan verder uitwerkte. Hij beschikte zelf niet over een computer dus deed ik dat voor hem. We deden het wel altijd samen. En nee, hij heeft er nooit voor betaald want daar zijn vrienden voor. Het feit dat zijn brieven niet succesvol waren, kwam mede door zijn hoge leeftijd. Hij had nog wel sollicitatieplicht maar was al te lang zonder werk. (hij leeft nu niet meer)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100