Hoe kan ik me stage leuker maken?

Ik moet nog ongeveer 8 weken stage lopen. Maar het werk wat ik moet doen is heel de tijd hetzelfde. Ik heb al gevraagd of ik ook nog andere werkzaamheden mag doen, maar dit kan niet. Heel af en toe krijg ik iets anders maar dan is het meestal iets van inpakken of vouwen. De collega's om me heen heb ik wel contact mee maar dit maakt me stage dag niet veel leuker. Ik werk vanaf 0800 tot 1700 en heb maar half uurtje pauze. Wie weet nog leuke dingen die je kan doen waardoor de stage uren een stuk sneller gaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt zelf al gevraagd of je andere werkzaamheden mag doen, maar dat schijnt geen optie te zijn. Ik weet niet of het mag, maar zet je lievelingsmuziek op je i pod, oortjes in, verstand op nul en de dag is zo voorbij. En ik weet wel, het is een open deur, maar het zijn maar 8 weken (en vandaag is ook alweer voor de helft voorbij;-)! Succes ermee!

Stage doe je (meestal) in een branche waar je in de toekomst in wilt gaan werken. Als je het werk nu al dodelijk saai vind is het misschien verstandig om (tijdens je saaie stage uren) eens diep na te gaan denken over wat je werkelijk met je leven wilt gaan doen.

Mhhh, iedere dag steeds hetzelfde doen is strontvervelend en absoluut niet zinvol voor je opleiding...inpakken en vouwen bedoel ik. Je zou aan je leidinggevende kunnen vragen of je iedere dag iemand van het bedrijf vragen mag stellen over de functie en de werkzaamheden e.d., zo leer je je collega's kennen, leer je het werk achter de vouwtafel kennen en kom je uiteindelijk tot je doel van de stage toch en je dag wordt wat interessanter want je gaat zo meer met je plezier naar je werk en toont initiatief. (wel interessante vragen verzinnen thuis).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100