Hoe overtuig ik mijn baas, dat het te mooi weer is om te werken?

De zon schijnt, de lucht is blauw, wat doe ik nog op mijn werk???

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem wat snipperuren op en zoek een terrasje op. Toegevoegd na 1 minuut: Je baas betaald je om werk te verrichten, dus hij zou hardstikke gek zijn om je gratis lekker naar huis te laten gaan. Als het niet te druk is en je overlegt het met hem, dan is hij vast wel te overtuigen dat jij nu wat snipperuren opneemt.

Zeg tegen je baas: Het is een goede vrijdag om op een terrasje te gaan zitten. Ga je mee?

Whahha, geld verdienen misschien? Om het dan weer uit te geven op een terrasje wanneer je wel vrij bent? Hoe overtuig je je baas? Laat hem naar buiten kijken en vertel hem dat je door een ziekte ( allergisch voor mooi weer) al jaren niet meer buiten bent geweest als de zon scheen. Je bent er nu overheen gegroeit en zou graag deze dag vrij willen om voor het eerst sinds jaren te genieten van het mooie weer, het zou heel nobel zijn van Baas om aan dit goeie doel mee te werken, niet waar;)

Niet. Ik denk dat je blij mag zijn dat je mág werken. De zon schijnt vanmiddag als je klaar bent met werken ook wel. En zaterdag, zondag en maandag ook. Wat zouden de mensen dan zeggen in landen waar de zon (bijna) altijd schijnt en de lucht (bijna) altijd blauw is.

Zeg dat het ongezond is om in zo'n warm weer te werken. Of je kunt hem overtuigen om buiten te werken.. Als je eenlaptop hebt tenminste..

Zeg dat je vitamine D te kort hebt en je je daardoor niet zo lekker voelt. En de enige manier om die vitamine binnen te krijgen is door in de zon te zitten, hè wat vervelend nou!!

Probeer het met woorden: 'Het is te mooi weer om te werken, baas, ik zie je volgende week!'

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100