In welke functie of baan zou je de minste kritiek op het werk kunnen verwachten?

Bijvoorbeeld van een stewardess, callcentermedewerker of agent is bekend dat zij veel commentaar krijgen, maar in welk werk is dat in mindere mate?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zeg: vuurtorenwachter! Misschien eventueel nog: - thuis-wiet-kweker (want als het goed is weet niemand het als je dat doet, dus krijg je ook geen commentaar ;) )

Voor jezelf beginnen.

Kwaliteitsmedewerker bokkenspring bedden etc. Zweedse bedrijven hebben deze Medewerkers in dienst. Lekker slapen , niks horen, en verdienen!!!

Wat dacht je van een eenmansbedrijf (in welke sector je maar wilt)? Je bent zelf de directeur en kan dus van niemand commentaar verwachten.

Wat je ook doet je zult er een klant voor moeten hebben en die kunnen er ook wel wat van. Ga de bergen op, bouw een hut, kweek wat aardappelen, wat tarwe, wat peren, wat tomaten, wat pepertjes, wat bonen, wat appels, wat druiven, meloenen, watermeloenen.. Koop een koe, wat kippen, één haan, een vrouw.. Bouw een molen, maal tarwe, wek energie, kus vrouw.. Kus vrouw, kus vrouw, kus vrouw, kus vrouw, maak brood, kus vrouw, kus vrouw, kus vrouw.. Vrouw verveelt, geeft commentaar, jij verveelt, uit op vrouw.. Vrouw weg, koe dood, kippen dood, haan dood, fruit dood, meloenen dood, geen brood, geen leven.. Gemeente komt, breekt hut, mag niet, hun grond, hun berg.. Sluiten je op, één kamer, twee mannen, één groen, één bloot.. Geen commentaar, van jou, niet meer, nooit meer..

als je een baan neemt en je voert hem niet goed uit krijg je commentaar ,maar een oplossing is je werk goed doen ,en dan het liefst in een baan waar niets van je verwacht word, bijvoorbeeld eikels poetsen in het bos.

Naar mijn mening kun je overal en altijd kritiek krijgen op wat je doet, wie je bent, hoe je er uit ziet etc. Niet dat dit goed is maar zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Mensen denken anders over dingen en voelen zich soms meer door anderen kritiek te geven. Je kunt er ook voor kiezen dat het prima is om kritiek te krijgen. Je wordt in ieder geval gezien en men vindt je belangrijk genoeg om kritiek op te leveren. Het is natuurlijk geheel aan jou wat jij met die kritiek doet en of jij je persoonlijk geraakt voelt. Het is denk ik beter om dan ook iets te doen aan de manier waarop jij met kritiek van anderen om gaat dan iets te vinden waarin weinig kritiek kan komen. Hoe banger je bent om kritiek te krijgen, des te meer krijg je er van. Waar jij je focus op legt, groeit. Met andere woorden: wat is jouw rol en invloed op het krijgen van kritiek? Hoe nuttig is het om nooit kritiek te krijgen? Je groeit er niet meer door, je blijft je hele leven zitten waar je zit. Is dat wat je wilt? Ga dan in een hutje op de hei zitten waar je vooral heel erg weinig mensen tegenkomt (Canada is geschikt daarvoor). Dat bedoel ik niet lullig maar waar mensen zijn is helaas kritiek en dan zijn Nederlanders nog een extra uitdaging omdat er altijd wel iets te zeuren valt. Deal with is or move out!

Ja denk wel dat je bij elk werk wel kritiek kan krijgen.. ALs je het niet goed doet krijg je kritiek..

Ha, die Annswers; Volgens mij krijgen tandartsen weinig kritiek op hun werk. In ieder geval niet tijdens hun werk....

strandjutter

Ik denk dat een imker geen kritiek krijgt op zijn werk. Alleen kan hij geprikt worden als er iets mis gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100