HBO-Beroepen/studies waarbij je met mensen werkt?

Bijvoorbeeld logopedie.

Ik weet nog niet goed wat ik wil.

Niet HBO-V

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toegepaste psychologie. Daar kun je heel veel mee. Zowel binnen bedrijven alsook in het onderwijs. http://www.carrieretijger.nl/opleiding/sociaal/psychologie

Pedagogisch hulpverlener, assistent medisch specialist, gespecialiseerde zuster

Je kan de Academie Mens en Arbeid doen, om dan te gaan werken in Human Resource Management, als psychologisch medewerker, trainer, begeleider, adviseur (bijvoorbeeld op het gebied van studie of loopbaan), of toegepast psychologisch onderzoeker. Of je kan de opleiding voor Informatiedienstverlening en Management gaan volgen.

De pabo! Dan kun je als docent in het basisonderwijs werken bijvoorbeeld!

Als je echt niet kunt kiezen is er de Prop. Psychologische en Pedagogische Studies (3PS) van het Saxion. Dan snuffel je een jaar lang aan vijf verschillende 'iets met mensen' studies voordat je je definitieve keuze maakt. Dit zonder studievertraging. Dit kan in Deventer en in Enschede.

Bronnen:
http://saxion.nl/ppps/voltijd/enschede/kort

Sociaal pedagogische hulpverlening Maatschappelijk werk en dienstverlening Culturele en maatschappelijke vorming

Hoi, er zijn heel veel studies en beroepen waarin je met mensen werkt. Het ligt er aan wat je verder nog leuk vindt: commercieel met mensen, welzijn met mensen, onderwijs met mensen, verpleging/verzorging met mensen, sport met mensen om maar wat voorbeelden te noemen. Als je in de buurt van Alkmaar woont mag je altijd langskomen om dit verder uit te zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100