Weet iemand een baan voor een 15 jarige?

In de buurt van Heerlen (Limburg) en GEEN krantjes bezorgen. Krantjes bezorgen heb ik geprobeerd, maar dat was geen succes..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"Als je 15 jaar bent mag je al behoorlijk ‘zelfstandig’ werken. Het werk moet wel licht zijn en je mag niet werken met of in de buurt van machines. Je mag je nu ook bij een uitzendbureau inschrijven. Voorbeelden van werk dat je mag doen: •Licht werk in een winkel (opruimen of klanten helpen, maar niet afrekenen of achter de kassa) •Groenten en fruit plukken (maar niet als er pas is gespoten met bestrijdingsmiddelen) •Folders of huis- aan huisbladen rondbrengen •Avondkranten bezorgen (voor ochtendkranten gelden bijzondere regels: zie hiervoor bron site.) •Werken in een pretpark, museum of op een manege of camping." Bedenk eerst in welke omgeving je graag zou willen werken, en kijk dan wat er te doen is. Binnen of buiten, klein of grootschalig? rustig of druk? Hoe ver wil je ervoor reizen? Mijn eerste baantje was als opruimhulp in een bibliotheek. Binnen, kleinschalig rustig, dichtbij. Oppassen bij familie of kennissen mag ook, of autos wassen. Vraag eventueel aan de buren of je hun ramen mag lappen. Dit laatste kan snel oplopen als je het maandelijks voor de hele straat mag doen.

Bronnen:
http://www.jonginnijmegen.nl/showarticle.a...

Bij een tuinder kan, of bij een bloemenkweker. Dat zijn de baantjes die ik deed op mijn 15e. Op een boerderij kun je vast ook een heleboel helpen. Zolang het niet in een winkel is, is het geen probleem!

Je kunt gaan vakken vullen in een supermarkt.

Folders lopen dan?

ga afwassen in een restaurant! Dat is vet gezellig :D

oppassen, doe ik ook ik verdien 3,50 per uur voor een beetje bankhangen van half negen tot hal 12

Heitje voor karweitje ;)

Iets in de horeca, serveren misschien? In een winkel, zoals een hema of een kledingwinkel, supermarkt, achter de kassa of als vakkenvuller, callcenter? Oppasser. Achter de loopband werk. Genoeg werk, ga anders is langs een uitzendbureau, die kunnen je ook wel aan een baantje helpen wat je wel leuk vind.

Je kunt het ook eens bij een bejaardentehuis proberen. Het is dankbaar werk, en van wat ik heb gehoord verdient het redelijk goed.

Je kan zelfs werken in het magazijn van mediamarkt! Heb ik gedaan toen ik 15 was en er werken echt alleen super mensen! Echt hele leuke collega's! Ook krijg je 20% korting op alles wat je koopt als je daar werkt dus dat is best netjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100