Wie weet waar je makkelijk werk kan krijgen als je 15 jaar bent?

Behalve bij de AH

Ik woon in Almere...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk eens op een willekeurige Vacaturesite. Het aanbod van diverse banen. Deze overzichten kun je filteren op woonplaats, opleidingsniveau, ben je op zoek naar een vaste baan of tijdelijks? Full time of parttime. In de bron een link naar bijbanen in Almere. Misschien staat er iets passends voor je tussen? Succes!

Bronnen:
http://www.banen.nl/vacatures/functienaam/...

Je kan een krantenwijk doen, kledingwinkels, in een pretpark werken, oppassen, Catering, schoonmaakster, en nog in andere winkels. Succes!!

Hangt er natuurlijk helemaal vanaf waar je interesse ligt en of je het officieel wilt doen of zwart. Er zijn altijd wel bedrijven te vinden die een hulpje op de zaterdag kunnen gebruiken. Denk maar eens aan vrachtauto's wassen bij een klein logistiek bedrijf of seizoenswerk bij een agrarisch bedrijf. Met een beetje inventiviteit is er vast wel iets te vinden. Trek je stoute schoenen aan en ga gewoon die bedrijven of personen benaderen die zich bezighouden met werk waar jij je op de een of andere manier toe aangetrokken voelt. Dan kunnen zij misschien een helpende hand gebruiken van iemand die zomaar spontaan uit zichzelf op hen afstapt. Er gaat een wereld voor je open als je je leven in eigen hand neemt en niet af blijft wachten. Ik wens je heel veel succes en dat je maar een glansrijke carrière tegemoet mag zien. Maar goed eerst maar eens een baantje. Ga je sparen voor een laptop, een brommertje of wat dan ook... het komt nu eenmaal niet vanzelf naar je toe. Goed dat je deze vraag stelt! De eerste stap is gezet... Succes!

Ik ben op mijn vijftiende bij een groothandel gaan orderpicken, is ook aan te raden!

Mc Donalds

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100