algemene commerciele hbo opleiding

Ik zoek een opleiding om mijn denkniveau op te krikken naar hbo zonder mij te specialiseren, welke commerciële opleiding zouden jullie adviseren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon de opleiding Commerciële Economie op Fontys of Avans bijvoorbeeld. Hebben ze bijna op alle hoge scholen wel. Dus ook bij jou in de buurt. Toegevoegd na 48 seconden: De opleiding Commerciële economie zit bij Fontys in ieder geval onder Fontys hogeschool Marketing Management.

Een HBO Commercieel Management is een gevarieerde opleiding dus veel mogelijkheden om je denkniveau op te krikken Wil jij succesvol aan de slag als marketingmanager, salesmanager, marktonderzoeker of als zelfstandig ondernemer dan is CM jouw opleiding. In het Werken & Leren-traject van de opleiding Commercieel Management combineer je werken met leren. Commercieel Management (CM) is een vernieuwende HBO-opleiding die is ontstaan uit de samenvoeging van de drie opleidingen Commerciële Economie, Food & Business en Small Business & Retail Management. Door deze unieke samenvoeging bevat CM niet alleen het beste uit drie onderwijswerelden. Ook voor de opzet van de opleiding hebben wij het beste bij elkaar gebracht. Via competentiegerichte en uitdagende werkvormen en kleinschalig, vraaggestuurd onderwijs ontwikkel je je tot een bekwame professional die in een diversiteit aan commerciële functies en branches aan de slag kan.

Bronnen:
http://www.hszuyd.nl/view_educations.jsp?c...

Bovenstaande tips zijn prima maar laat mij deze op 1 punt aanvullen. Doe het nooit via het NCOI. Zou je zomaar je energie kunnen kwijtraken om te leren. NCOI is zo groot en arrogant geworden dat onze organsatie (global player) besloten heeft om geen zaken meer met ze te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100