Kan ik erachter komen of 'mijn' postbode meedoet aan de staking ?

Ik wacht op de kaartje voor een evenement wat dit weekend plaats vindt.

De kaartjes zijn inmiddels al bijna 1,5 week onderweg met de post. Echter zag ik van de week mijn postbode gewoon post bezorgen.

De sorteerwerkzaamheden zullen meer tijd in beslag nemen, maar is er ergens te vinden welke postbodes werken en welke niet ?

Of word dit niet bijgehouden en komt degene die zin heeft en de ander niet ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn hier geen openbare lijsten van. http://www.tntpost.nl/zakelijk/klantenservice/update/ Gelukkig is morgen de staking (voorlopig) weer voorbij en is er nog kans dat het donderdag of vrijdag aankomt.

Je kan jezelf eventueel een kaart sturen! Dan weet je of er wordt bezorgt... Kost minder dan een euro en altijd leuk om een kaartje te krijgen!!! Je kan ook even aan de buren vragen of zij post hebben gehad, maar heb je morgen nog niks ontvangen dan kan je altijd het bedrijf /evenementenbureau bellen waar je je kaarten hebt besteld en vragen of er meer mensen zijn die hun kaarten nog niet hebben ontvangen en of ze ze nogmaals willen opsturen maar dan met een pakketdienst (wel een stuk duurder maar dan weet je zeker dat het goedkomt)!

officieel staken de postbodes,dus die gene die sorteren en post bezorgen,de postbezorgers dus niet. Daarnaast blijven hier in de regio ( twente) velen gewoon werken,ivm de verwachtte drukte en dat sommigen gen lid zijn van een vakbond waarom vraag je de desbetreffende postbode niet

Een lege brievenbus zegt toch genoeg? In onze wijk is maar 1 x post bezorgd sinds vrijdag....

Anderhalve week vind ik wel erg lang, lijkt me niet verklaard te kunnen worden door de stakingen bij TNT. Ik zou het bedrijf bellen/mailen dat de kaarten verstuurd heeft, navragen wanneer ze dat gedaan hebben en eventueel overleggen wat te doen als ze niet op tijd binnen komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100