Kun je het maken om na enkele maanden je baan op te zeggen voor een andere baan nadat ze heel veel tijd in je hebben gestoken?

Je gaat bijvoorbeeld na 4 maanden weg, omdat je een leukere baan aangeboden heb gekregen.
Je bent ondertussen wel helemaal ingewerkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

natuurlijk kan dat! Het is vervelend voor de werkgever, maar het allerbelangrijkste is dat je een baan hebt die volledig bij je past en waar je het naar je zin bij hebt. zolang je het op de juiste wijze handelt naar je werkgever als officieel ontslag in dienen en de tijd uitzitten die daar bij hoort en vooral eerlijk zijn, heeft een werkgever dit alleen maar te accepteren en te respecteren.

Ja, als het in je proeftijd is kun je het zeker maken, maar ook daarbuiten. Omgekeerd zal een werkgever het dienstverband ook beëindigen als ze niet tevreden over je zijn of een "betere" collega op jouw plek kunnen zetten. Dan houden ze ook geen rekening met de wederzijds geïnvesteerde tijd. Toegevoegd na 47 seconden: Ze zullen er (begrijpelijk) niet blij mee zijn.

Dat hangt helemaal af van het soort contract dat men je heeft gegeven.

Ja hoor, het gaat toch wat jij graag wilt doen. Stel dat de werkgever een beter iemand vindt, denk jij nog steeds dat jouw werkgever je laten werken?????????????????

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100