Wat is het functieprofiel van een BOA?

We hebben een sollicitant gisteren op gesprek gehad, kan iemand mij vertellen wat deze mevrouw nou doet in haar huidige functie. Ze heeft gereageerd op de functie Carreer and Development Manager.

Ik twijfel of zij geschikt is voor deze functie...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een BOA (Bijzonder OpsporingsAmbtenaar) is iemand die in zijn functie bepaalde bevoegdheden heeft die normaal gelden voor politieagenten, zoals bijvoorbeeld het vragen van een legitimatiebewijs en het uitschrijven van boetes. Zoals Starbless ook al zegt, dat kan dus van alles zijn. Heeft de betreffende sollicitant dan geen omschrijving gegeven van haar huidige functie in haar c.v.? Dat is niet zo slim voor iemand die Career and Development Manager wil worden, ik zou alleen al op basis van dat gegeven twijfelen aan haar geschiktheid. Heb je geen contactgegevens van haar huidige werkgever om referenties te checken?

BOA = Bijzonder Opsporings Ambtenaar Dit variëerd een beetje van stadswacht tot en met AIVD en van Boswachter tot en met FIOD ECD... Ga even googlen, want er moet één overzichtlijst op het internet staan welke functies allemaal onder BOA vallen... Ook de Politie is overigens BOA...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100