Hoeveel moet ongeveer een eerste auto kosten?

Wat is een beetje een normale prijs voor een eerste tweedehands auto. Van de centen van je eerste bijbaantje?

Weet jij het antwoord?

/2500

Afhankelijk van je persoonlijke situatie zou ik zeggen zo'n € 4000,--.

Ja wat heb je voor een auto over en heb je hem echt nodig. Kopen van een auto is nog steeds een. Het onderhouden verzekeren enz is nog een tweede zaak. Dus je zult moeten kijken hoeveel kun je betalen en wat kan i maandelijks of jaarlijs nog betalen zoals verzekering wegenbelasting onderhoud

Ik denk gemiddeld zo rond de €2500,-. Met uitschieters omhoog en uitschieters omlaag.

Mijn eerste auto kostte 1000 euro, nu heb ik een 2de auto, de oude ingeleverd voor slooppremie, nieuwe (2dehandse uit 2003) gekocht voor 2500 euro (ging 1000 euro vanaf met slooppremie).

onze eerste auto was 2000 euro. deze hebben wij afgelopen september gekocht (ford ka) alles perfect in orde, zat geen krasje of wat dan ook op! heb er erg veel plezier van, wel van tevoren goed gezocht en vergeleken, want sommige mensen verkopen auto's en vertellen erbij dat alles in orde is, maar uiteindelijk blijkt er van alles mis mee te zijn en heb je veel onkosten. dus neem altijd iemand mee die er verstand van heeft, en laat diegene ook altijd een stukje rijden!

Mijn eerste auto incl. APK kostte 25 Gulden en zakte na 4 maanden door zijn veren vanwege roest. Dat is dus te weinig. Maar er zijn best goede auto's te koop voor rond de 750 tot 2.000 Euro. Een Peugeot 405 bijv. Simpel en goedkoop en zuinig als je de 1600 motor pakt. Er zijn er zelfs met lage km-standen en NAP (als je daar waarde aan hecht) Als je wat duurder wilt zou ik een Volvo 850 kopen. Vanaf bouwjaar 1995 want daarvoor stikten ze van de kinderziektes. Ontzettend goede auto's die zonder gezeur 5 ton draaien. En als je goedkoop en ook heel goed wilt dan een Fiatje Punto (een Sporting is leuk). Let op speling op het stuurhuis en koppeling, zijn zwakke punten.

Mijn eerste auto kostte € 300,- Een hele degelijke ford fiesta.. Wel een oud model, en wat deukjes, maar motorisch was ie nog perfect. Ik heb er ongeveer een jaar plezier van gehad, voor ik hem weer doorverkocht voor € 500,- Maar ik heb dan ook wel echt geluk gehad met dat bakkie..

Rond de 800euro met 1 jaar APK!! let wel erop dat het APK in orde is! anders moet je er misschien erg veel voor betalen.

1e auto gekregen..goedkoper kan niet :) Ford escort station 1997. xD nu een Volvo 740 uit 1990. 1350 euro gekost. maar dan heb je ook een tank.. als je een ruimer budget heb zou ik zeker voor een Volvo kijken. 850 of een 940. zit je wet krapper zou ik kijken voor een Toyota Starlet. zeer degelijke auto`s. relatief duur in aanschaf maar vedder zijn ze zeer goed betaalbaar. dus jha even andwoord op je vraag...zou ik zeggen ergens rond de 2000. maar ik kan natuurlijk niet in je portomonee kijke:)

Voor 1500,- heb je al een veilige goede auto.

Een auto moet niet kosten maar welke ruimte heb je en wat heb je ervoor over. Draai de zaak dus om. Welke wensen en eisen heb je. Ga voor veiligheid en betrouwbaarheid en een no nonsens auto die je van a naar beter brengt. Je kunt de mazzel hebben om voor 300 euri's een knap autootje te scoren. neem altijd iemand mee die denkt dat hij/zij er verstand van heeft als je gaat kijken. Een klein Jappannertje is vaak best betrouwbaar en een klein autootje genereert ook niet al te veel wegenbelasting. Onderdelen voor vervanging kun je vaak op de sloop voor een paar centen scoren. En dan de APK nog. Sicces met de vindtocht.

dat kan erg varieren, ik let op de A.P.K.,en handig is of er een N.A.P.rapport bij zit zodat je weet dat de kilometerstand klopt. m,n dochter ruilde haar oude auto in met 234.500 km op de teller, die stond een dag later op de site van dat bedrijf te koop met 126.400 km. en je moet geen haast hebben, alles tegen elkaar afwegen, en je kan het beste bij een bovag garage terecht. succes ermee.

Ik zo eerst wat dingen op een rij zetten,wat wil je precies Benzine,diesel of lpg vierdeurs of tweedeurs hatchback ,sedan ,stationwagen,suv,4x4 klein of groot, automaat of schakel. Door zo een hoop criteria op een rij te zetten worden er zo al een aantal geëlimineerd.Ga dan naar een zoekprogramma en je weet hoelang je moet moet werken.

Wat een rijke stinkerds hier allemaal zeg, mijn eerste auto kostte €550, mijn tweede €2750,- en mijn derde net over de 3, enz enz, zoiets moet je opbouwen, voor een eerste auto 4 duizend neertellen doe je als je vader even meebetaald, met een bijbaantje krijg je dat echt niet voor elkaar..

Ik heb mijn eerste auto nieuw gekocht. Maar dat was in 1978, toen was alles nog niet zo duur. Toen kon je nog voor zo'n 9000 gulden een nieuw autootje aanschaffen. Maar voor een eerste auto nu zou ik ongeveer zo'n 3 a 4000 euro uittrekken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100