kan ik als minderjarige een kvk nummer aanvragen?

ik ben 14 by the way

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je ouders ook tekenen: Inschrijving in het Handelsregister Bij de inschrijving van het bedrijf in het Handelsregister moet u een bewijs meenemen dat de handlichting is verleend. Als u geen handlichting heeft gekregen of nog geen 16 jaar bent, dan is het verstandig om uw ouders mee te laten tekenen. Zo staat vast dat zij instemmen met de start van het bedrijf. Toekomstige zakenpartners die er zeker van willen zijn dat hun overeenkomst niet wordt vernietigd door uw ouders, zullen uw ouders vragen om mee te tekenen. Bijvoorbeeld bij contracten, offertes of bestellingen.

Bronnen:
http://www.kvk.nl/wetten_en_regels/rechtsv...

Aanvragen mag wel maar heeft als 14 jarige niet zoveel zin aangezien een kvk nummer pas tot zijn recht komt als de eigenaar minimaal 18 jaar is.

Dat kan, wanneer je ouders hiervoor tekenen. Mijn advies als ondernemer; wacht tot je achttien bent, dat maakt het ondernemerschap veel makkelijker. Denk deze 4 jaar goed na en werk je ideeën uit. Schrijf je ondernemingsplan en vraag iemand in je buurt om te sparren en ideeën uit te wisselen. Mocht je alles ook zwart op wit krijgen en dan toch nog denken van; ik wil dit én ik kan het aan, dan moet je ervoor gaan. Maar bespreek het tenminste ook met je ouders.

Ja. Volgens onderstaande link zou dit moeten kunnen met toestemming van je ouders, voogd of verzorgers

Bronnen:
http://www.zzp-nederland.nl/artikel/minder...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100