Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoeveel drank moet je voorzien voor een fuif?

hallo, ik geef binnekort een fuif van ongeveer 700 personen weet er iemand hoeveel drank je moet bestellen we zouden, bier, witte wijn, cola, ice tea, fanta, redbull nemen en ook nog kijken voor een cocktailbar.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Dranken
3.8K
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Bestel dat bij de slijter, spreek met de slijter af, dat je alle onaangebroken flessen terug mag geven. Dan heb je zeker genoeg en meestal bezorgen ze het ook.
Amadea
10 jaar geleden
Hangt van de gemiddelde leeftijd van die personen af (onder de 18 geen alcoholische dranken) en of er meer mannen (bier) of meer vrouwen (wijn) zijn.
paulus811
10 jaar geleden
Ik heb zelf 20 jaren lang een bedrijfsborrel georganiseerd en nooit heeft er iemand ice tea of red bull gevraagd. Wel bier, cola (zowel gewoon als light), witte en rode wijn, rose, jus 'd orange, spa rood en blauw, speciaalbier (witbier en bijvoorbeeld Palm) en rum en malibu om te mixen. uiteraard hangt het erg van het soort publiek af, maar wilde mijn ervaring toch even delen. Een cocktailbar is wel heel erg leuk, maar loopt met 700 aardig in de papieren.
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Bedoel je echt 700 man?! Daar zou ik professionele hulp voor inschakelen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Wat bier betreft reken ik 13 flesjes of 16 glazen per persoon, is gemiddeld genomen en komt altijd goed.
voorbeeld: 15 bierdrinkers X 13 flesjes = 195 flesjes / 24 (kratje) = 9 kratten.

overige spul heb ik geen staffel voor helaas, een cateraar kan je daar meer over vertellen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Beste kun je hiervoor een drankenhandel of cateraar benaderen. 700 mensen zijn heel veel gasten. Heel veel gasten met heel veel doelgroepen mannen/vrouwen, kinderen/jongeren/ouderen, bierdrinkers/BOB's, klassieker volk/boeren enz.

Wel een tip als er kinderen komen om ranja te schenken. Vinden kinderen vaak heerlijk en snijdt in de kosten.

Daarnaast zou ik de leverende slijterij vragen of hij een noodservice heeft zodat mocht je fust leeg zijn of je cola erdoorheen dat je hem kan benaderen in de late uurtjes.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding