komt mijn pakket aan ? huisnummer is verkeerd maar postcode is wel juist?

Toegevoegd na 1 uur:
pakket afkomstig van de ikea

Weet jij het antwoord?

/2500

Grote kans het het pakket wordt bezorgd op het aangegeven adres (incl huisnummer). De postcode geldt vaak voor de hele straat dus daar ziet de postbezorger niets vreemds aan.

als de naam verder wel klopt, zal het vast wel aankomen, misschien met vertraging. Vertel degene die je dat pakket opgestuurd heeft, dat het nummer niet klopt. Misschien gaat de bezorger naar het verkeerde nummer, en dan weet die persoon dat dit kan gebeuren

meestal heeft een heel blok of zelfs een hele wijk dezelfde postcode. het juiste huisnummer is dus wel cruciaal, om er voor te zorgen dat je pakket op het juiste adres wordt bezorgd. je hebt natuurlijk wel kans dat het pakket als onbezorgbaar retour afzender gaat of dat de bewoner waar het pakket wordt bezorgd wat speurwerk gaat verrichten, om jou te vinden. je naam staat wel op het pakket neem ik aan.

In principe komt het pakket dan niet juist aan want bezorging vindt plaats op adres. De postcode hoort niet bij een specifiek huis maar bij een groep huizen of een straat. De bezorger zal dus het pakket afleveren bij een van de huizen in je buurt tenzij de ontvanger toevallig weet waar jij woont, die kans is nogal groot bij een volledige en juiste postcode.

op een van de 25 huizen in je postcode komt het aan ,als je postbode de wijk goed kent en op namen let heb je kans dat het goed aankomt, anders navragen bij het huisnummer op het pakket

De bezorger zal eerst aanbellen bij het verkeerde huisnummer want hij/zij kijkt NOOIT naar de naam (er kunnen wel 3 of 4 verschillende achternamen achter 1 voordeur zitten). Als daar niemand thuis is krijgt die persoon een briefje in de deur en kan die het ophalen bij een postagentschap in de buurt. Als hij/zij het niet ophaalt gaat het na 3 wk terug naar de afzender. Als hij/zij wel thuis is ligt het eraan wat er dan met je pakketje gebeurt: of die persoon accepteert het en houdt het lekker zelf, of hij herkent de achternaam en zal de postbezorger het juiste nummer vertellen of hij zal het weigeren (dat ben ik niet, die ken ik niet, dat hoef ik niet). In het laatste geval gaat het pakket terug naar de afzender want als het pakket niet door de brievenbus past is de kans klein dat de bezorger jouw naam kent. Alleen de bezorger die met POST door de straat gaat is bekend met achternamen. Het kan natuurlijk toevallig zo zijn dat jouw naam onthouden is omdat je vaak wat krijgt en dat het ook nog eens de vaste pakketbezorger is maar die kans wordt wel erg klein.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100