Waarom klagen veel mensen over linksrijders, terwijl er zo veel mensen onnodig links (of in het midden) rijden?

En dan is men geïrriteerd als je seint...

Weet jij het antwoord?

/2500

Veel mensen klagen over onnodig links rijden, omdat dit heel erg veel gebeurt. Het bevordert de doorstroming niet. Heel veel mensen zijn ook niet bewust van hun eigen verkeersgedrag. Beseffen niet dat ze soms zelf het gedrag vertonen, bijv onnodig links rijden, terwijl ze hier zelf over klagen, als een ander het doet.

Klagen doe we bijna allemaal, terwijl we niet eens weten wanneer we een fout maken. Veel mensen kunnen zich moeilijk inleven in een ander, dus doen ze maar gewoon hun eigen ding. Het zou een stuk fijner voor ons allemaal zijn als we eens wat meer rekening met elkaar zouden houden en wat gemakkelijker en minder agressief om zouden gaan met de fouten die we maken. De 'middelvinger' moet maar eens plaatsmaken voor een 'peace' teken!

Mensen die links blijven rijden, verwachten over 5-a-10 minuten een andere auto of vrachtwagen in te gaan halen met 1km/uur snelheidsverschil. Dat ze zelf ruim onder de maximum snelheid rijden en daarmee het overige verkeer storen, deert ze niet. Ik heb meegemaakt dat je dan ook nog wordt uitgescholden als je ten einde raad rechts inhaalt (mag niet, ik weet het, maar je wilt er toch een keer langs).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100