Wat kan een reden zijn als iemand in een auto wacht zonder uitstappen en daarna weer wegrijdt?

Wat kan een reden zijn als iemand in een auto wacht zonder uitstappen en daarna weer wegrijdt? Soms gebeurt het dat er bij parkeerplaatsen in de buurt iemand (wel steeds anderen) aangereden komt en in de auto blijft wachten, daarna weer wegrijdt. Wat zou dit kunnen zijn, aangezien dat regelmatig gebeurt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien te vroeg voor een afspraak en geen zin om daar voor de deur inde auto te blijven zitten. Dus maar een stukje eerder even wachten. of misschien een interessant verhaal op de radio dat afgeluisterd moet worden, en je niet bij degene waar je heen gaat in de auto voor de deur wil blijven zitten en zo zijn er vast nog wel redenen

Er kunnen diverse redenen zijn. Even bellen of appen, een adres opzoeken via de smartphone. Als het vaak auto's zijn die op dezelfde plaats stoppen, dan zou het ook kunnen dat die locatie onderdeel is van een gps-spel. Deelnemers aan het spel krijgen een gps-coördinaat waar ze naartoe moeten rijden. Als ze daar aankomen krijgen ze automatisch een vraag op hun mobiele telefoon die ze moeten beantwoorden om de coördinaten van het volgende punt te ontvangen. Door corona spelen veel mensen zo'n spel vanuit de auto en veel routes zijn ook speciaal gemaakt om met de auto te rijden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100