Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik achterhalen wie de producent is van deze scooterauto?

Ik heb een foto gemaakt van een driewiel voertuig op een stoep maar er stond geen merk of naam op. Hoe vind ik de maker. Hij was midden rood, had een plaatje stekker op de achterkant. De zijdeuren gaan waarschijnlijk omhoog en niet gewoon open. Op zijdeuren zilverkleurige illustratie van een soort golf. Het was een kleine afgeronde auto voor was net een persoon. Er leek een brommerplaatje op te zitten.
WoW u bent goed of de importeur. hoe dan ook dank!

Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
in: Vervoer
1.9K
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
Waar is de foto?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

De beschrijving doet mij terugdenken aan mijn eigen zoekwerk n.a.v. een andere vraag mét een foto.

Als je de vele afbeeldingen bekijkt op https://move-nl.com/move-tres-45-km-trike/ zie je de op de zijdeuren aangebrachte zilverkleurige illustratie van een soort golf; hij is rood, en hij heeft inderdaad een plaatje van een stekkersymbool op de achterkant.
Zodoende kom ik na deze omschrijving en zonder nieuwe foto al op het zelfde voertuig als van deze vraag: https://www.startpagina.nl/v/vervoer/bromfietsen-snorfietsen/vraag/658363/merk-voertuig/ , of anders een nauw verwant model.

Het betreft dan òf de al genoemde “Move tres 45 km trike”, of de sterk overeenkomende move vigorous 1500 s-line (https://move-nl.com/e-car/vigorous-1500-s-line ). De ramen in de deuren vormen wellicht een van de zichtbare verschillen. Bij de ene versie gewoon met een zwengeltje naar beneden zoals bij een auto, en er is ook een uitvoering met een handbewogen schuifruitje in het grotere vaste paneel.

De zijdeuren gaan overigens bij geen enkele variant omhoog open, maar ze scharnieren gewoon zoals een normale autodeur.

En nu het antwoord op de eigenlijke vraag: dat achterhalen kan in dit geval door het uiterlijk te omschrijven en deze vraag zonder foto aan het bord te hangen!
De producent (fabrikant) wordt namelijk nabij het voorwiel aangeduid met TOL, en dat staat kennelijk voor Taizhou Tongli Motorcycle Co., Ltd. in China.
Het gestileerde woord ‘Vigorous’ is een handelsnaam van hen.
https://trademark.trademarkia.com/vigorous-79228874.html

De fa. Antiloop Mobility in Wezep verkoopt hem ook, “in 8 hippe kleuren”, en met dezelfde symbolen op deuren en achterop, dus weer van fabrikant TOL. http://antiloop.nl/product/388/new-vigorous-1500-s-line-electric-trike

Het apparaat wordt voorts in sommige landen in de handel gebracht onder de naam E-lord.
.
Taizhou Tongli Motorcycle Co., Ltd
Add: N028, Batang Road, Sanjia Subdistrict, Jiaojiang District, Taizhou, Zhejiang, China Taizhou Cn
.
Een uitgebreide Nederlandstalige beschrijving met rij-indruk én ook foto’s vind je in dit PDF: https://move.al/wp-content/uploads/2017/07/Artikel_Vigorous-1.500-S-Line_web.pdf .
(Lees meer...)
Bordensteker
5 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding