Worden rode auto's vaker aangehouden en krijgen deze meer bekeuringen dan andere auto's?

Weet jij het antwoord?

/2500

Sommige mensen zeggen van wel, sommigen van niet. Rode auto's vallen natuurlijk meer op dan auto's met een andere kleur.

Bronnen:
http://www.feit-of-fabel.nl/bekeuring.html

nee, dat is iets dat vaak wordt beweerd en hoe vaker men het zegt hoe meer het verhaal geloofwaardig wordt. 1 iemand begint er mee en het verhaal wordt steeds groter.

Nee hoor. Ik heb zelf een rode auto en ik ben nog nooit aangehouden en dus ook geen bekeuringen gekregen :)

Nee,ik denk dat de meest voorkomende auto's het vaakst worden aangehouden. Dat zijn dus de grijze/zilveren auto's.

Dat zou eens geturfd moeten worden, wil je het zeker weten. Tot dan, is het gewoon broodje aap met mayo. Iedereen noemt (of dist) het idee 'rood valt op, dus is eerder de klos'. Maar, een andere hypothese zou kunnen zijn dat mensen die het niet zo nauw nemen met de regels graag een opvallende auto hebben, of dat auto's die hard kunnen vaker in t rood geproduceerd worden (de klassieke midlife-crisis-racebak is natuurlijk rood)... Allemaal onbewezen natuurlijk (en vooralsnog dus een rijke apebroodmaaltijd), maar zou je het onderzoeken dan hoeft t niet alleen te liggen aan de eenzijdige observatieskills van flits-agenten...

Dat is een zogeheten hoax, echter uit wettenschappelijk onderzoek is wel gebleken dat rode auto's het vaakst te maken hebben met vandalisme (vernielingen).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100