Hoeveel postzegels moeten er op een kaart naar het buitenland?

Weet iemand waar ik dat kan vinden? Ik moet namelijk een kaart sturen naar Duitsland en naar Rusland , maar ik kan nergens vinden hoeveel postzegels er dan op moeten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een postzegel en wel van 79 cent is voldoende. http://www.postnl.nl/voorthuis/brieven/brief-buitenland/

je kan ook naar het postloket gaan in een super markt en ze de twee brieven/paketjes geven en zeggen waar ze naartoe moeten ,dan wegen hun het en word er een postzegel erop geplakt die ervoor gemaakt is en sturen hun het op! Toegevoegd na 1 minuut: bij een postkantoor kan dit ook van postnl(was voorheen TNT) Toegevoegd na 12 minuten: en het kan ook nog goedkoper zijn ,want dan hoef je ook geen vel postzegels te kopen als je dat nog niet had ;)

Nederland... 1 postzegel Europa ... 2 postzegels Buiten Europa ... 3 postzegels Doe dus Duitsland 2 en Rusland 3 dan is het echt helemaal goed !! Toegevoegd na 2 dagen: Volgens mij heeft Rusland ook een Aziatisch gedeelte. Ik begrijp dus niet de duimpjes naar beneden,want het klopt wel, voor mn werk post ik ook brieven. Toegevoegd na 2 dagen: Volgens mij heeft Rusland ook een Aziatisch gedeelte. Ik begrijp dus niet de duimpjes naar beneden,want het klopt wel, voor mn werk post ik ook brieven.

Op www.postnl.nl staan de tarieven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100