Wanneer is een scooter technisch gezien opgevoerd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het vermogen hoger is dan het originele fabrieksvermogen. Toegevoegd na 33 minuten: Door aanpassingen achteraf mbt tot het motorische gedeelte van de scooter.

Als die harder gaat dan af fabriek, dan moet die wel opgevoerd zijn...

als hij harder rijd dan toegestaan is voor een scooter Toegevoegd na 2 minuten: scooters kunnen af fabriek hogere snelheden namelijk hebben.Een scooter was eerst ook een rijbewijs voor nodig.

Als er andere onderdelen dan de standaard onderdelen in gezet zijn om een hoger vermogen te krijgen. Toegevoegd na 3 minuten: Of als er aan de standaard onderdelen is gesleutelt om de scooter harder te laten lopen.

Ha, die Gast8476; Als er bewust technische veranderingen zijn aangebracht die ervoor zorgen dat de scooter sneller kan rijden dan in originele staat. Dingen als aerodynamica, lager gewicht of meer druk in de banden horen daar in principe niet bij, wijzigingen aan motor, in- en uitlaatsysteem en transmissie weer wel.

als deze tijdens een controle een te hoog vermogen afgeeft op de testbank. Dit hoeft niet te komen door motorische aanpassingen, het weghalen van bijvoorbeeld iso materiaal uit een uitlaatbocht kan ook al zorgen dat het vermogen omhoog gaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100