Wat is het beste vervoersmiddel voor mijn krantenwijk?

Hallo,

Ikzelf ben 15, op welke vervoersmiddelen (Zowel op spierkracht als aangedreven) mag ik de wijk doen?

Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De enige middelen(15) zijn de Fiets. Brommer kan nog niet en is zeker niet aan te raden, gewoon op de fiets en kan je 6 folderpakketen meenemen of kranten en rustig aan doen, je zet je fiets op de hoek en loopt de straat en je kan ook vanuit je tas de wijk doen(flats) dus vanaf je fiets.

Fiets, step, trotinet, elektrische fiets... Toegevoegd na 7 minuten: Bakfiets

Ik gebruikte altijd mijn fiets, die zette ik dan op de hoek, pakte ik een stapel kranten uiten de deed de straat. Als ik terug kwam fietsen naar volgende straat en dit herhalen.

Dat is denk ik een Bolderkar

fiets met een kar erachter?

Fiets met fietstas.

Bij mij in de straat zijn 2 jongens die samen kranten bezorgen en die gebruiken daar een winkelwagentje voor.Alle kranten erin,de 1 duwt,de ander loopt ernaast zodat hij recht blijft rijden op de stoep. Lijkt mij niet gebruikelijk of de snelste manier maar ze schijnen het zelf wel een goed idee te vinden om het zo te doen.Het is wel allemaal in 1 wijk,alle brievenbussen zitten bij elkaar. En mijn buurjongen wordt vaak geholpen door zijn ouders,die brengen hem dan met de auto en helpen met bezorgen. Maar het meest wordt het toch met de fiets,brommer of scooter gedaan. Blijft voor jou (nu nog ) alleen de fiets over lijkt mij.

ik zou fietsen, en waar de huizen dicht op elkaar staan de fiets ergens neer zetten en lopen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100