Plassen mannen die normaliter staand plassen ook staand in vliegtuigen en treinen?

Ik vind het op openbare toiletten maar een zooitje, daarom vermijdt ik ze meestal, nu vraag ik me af of dat komt omdat de mannen staand plassen, er zullen wel meer dingen zijn, maar dit is mijn vraag. Ook omdat vliegtuigen en treinen nogal kunnen 'deinen' in meer of mindere mate..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tuurlijk! Als jij niet per se hoefde te zitten in trein of vliegtuig zou je vast en zeker ook blijven staan! Nou moet me van het hart dat ik het erg jammer vind dat mannen altijd de schuld krijgen van vieze toiletten! Een vriend van mij heeft namelijk en café, en wat blijkt? Je raadt het vast al: Dames toiletten zijn na een stevige kroegavond in 9 van de 10 gevallen een stuk ranziger dan de herentoiletten!

ik denk dat mannen dan ook gewoon gaan staan en als de trein of het vliegtuig begint te "deinen" dat ze dan even de plas inhouden totdat het weer rustig is

Sja, ik denk dat er ooit 1 staande man het toilet vies gemaakt heeft, waardoor andere mannen besluiten om er maar niet op te gaan zitten maar staande te plassen (zou ik ook doen als ik het kon), waardoor het nog een grotere bende wordt, enzovoort..

Ja zeker hoor. je staat dan misschien wel wat in bochten gewrongen en wat gebogen, maar je kan jezelf dan ook vaak goed klem zettem met beide voeten tegen de wanden al leunend met je recher schouder tegen de wand. Gaat prima.

Als man ga ik er thuis vaak makkelijk bij zitten, maar op een toilet wat voor iedereen toegankelijk is blijf ik staan.

Ja hoor, althans de meesten wel. Gewoon staand. Maar als het enigszins schoon is, ga ik er liever bij zitten en neem er de tijd voor. Desnoods nog een sudokootje erbij en een biertje.