Ik ben op zoek naar 2 vliegtuigtickets naar Canada, maak niet uit waar in Canada maar het liefst Vancouver. vertrek ergens in augustus.

Maar waar kan ik deze tickets vinden ? Ik snap niks van al die reisbureausites dus ik hoop dat iemand mij kan helpen.

2 tickets volwassen naar Vancouver vanuit Amsterdam/of London/Parijs ergens in de buurt van Nederland in ieder geval. Ik wil gaan vliegen naar Canada rond 10 Augustus.

Wie kan mij helpen !??!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De site http://www.vliegtarieven.nl is niet echt moeilijk te begrijpen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden: http://www.worldticketcenter.nl/vliegtickets http://www.expedia.nl/Vliegtickets En dan nog een extra tipje van een ervaren reiziger: Kijk welke maatschappijen de goedkoopste tickets aanbieden op de hierboven genoemde sites, surf dan rechtstreeks naar de genoemde maatschappij en kijk wat voor een prijs je krijgt als je daar op dezelfde datum/bestemming zoekt, kans is groot dat je dan nog net iets voordeliger uitbent.

Als je (nog) niet zo bedreven bent in het zoeken en boeken via internet of onbekend bent met vliegreizen, is het misschien beter om bij een reisbureau je te laten adviseren en daar te boeken. Er zijn online erg veel mogelijkheden maar hierdoor ook erg veel zaken waar je goed op moet letten (directe vlucht of niet, vertrekt en aankomsttijden, welke luchthaven, toeslagen, etc). Dus laat je bij een reisbureau helpen.

Eenvoudig : - Ga naar KLM.nl - vul in bij vlucht boeken : . van Amsterdam . naar vancouver (als je de eerst letters intypt, vult hij de rest automatisch aan en kan je selecteren) - vul de correcte datums in - druk dan op zoeken De prijs ligt rond de 1000 eur per persoon.

heb je toevallig een reisburo zoals D reizen of een andere in de buurt, die rekenen allles voor je uit, zoeken de goedkoopste en boeken hem voor je, het enige wat je hoeft te doen is betalen

bij www.vliegtickets.nl kan je het zo regelen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100