Een vriend van mij wil een leuk verjaardagsuitje regelen met een limosine of een partybus. Heeft iemand hier ervaring mee?

Rond de 14 personen. Willen graag dat er eigen muziek kan worden afgespeelt. Heeft iemand een idee voor dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn zoon is mee geweest op een verjaardagsuitje (ja het moet niet gekker worden) waar ze met een limo werden rondgereden. Was in Delft, daar kun je er één huren, volgens mij vanaf va 180 euro, dat van die muziek kan vast ook is natuurlijk in overleg zal nog zoeken naar de site Toegevoegd na 2 uur: Big Limo DelftAdres:‎ Groothandelsweg 21 2645 EH Delfgauw Deze had je nog tegoed maar als je googled op limousine huren blijken er veeeeeel te zijn Op dat feestje hadden ze een rit van 1-1,5 uur geloof ik met limonade (gezien de leeftijd van de gasten), kinderen werden in groepjes thuis gehaald, heel gaaf!

Je kunt in heel veel plaatsen zulke voertuigen huren, en je eigen muziek afspelen zal geen probleem zijn. Hier vind je al veel adressen opgesomd: http://limousine.startpagina.nl/ Hier vind je veel busverhuurders, maar dan zul je zelf moeten uitzoeken of ze het soort bus verhuren dat jullie zoeken: http://bus-verhuur.startpagina.nl/ Het moet zeker lukken, veel plezier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100