kan ik mijn bagage uitchecken op tussenstop?

wij vliegen van Brisbane naar Dusseldorf met een tussenstop in Amsterdam waar wij graag onze baggage willen uitchecken, is dit mogelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit kan meestal wel. Het ligt eraan hoe lang jouw tussenstop is. Als je meteen switched van vliegtuig, dan kan het niet. Maar als er een aantal uur tussen de vluchten zit, kun je in Brisbane vragen om de bagage NIET door te labelen naar de eindbestemming. Dan kun je deze gewoon ophalen in Amsterdam en weer afgeven wanneer de vlucht is geopend naar Dusseldorf.

Helaas dat gaat niet lukken. Je zal de hele reis moeten maken. Toegevoegd na 3 minuten: Dit mag alleen bij een hele lange overstap. Lijkt mij ook logisch, want jij hebt waarschijnlijk je ticket vanaf Dusseldorf geboekt omdat deze veel voordeliger is dan vanaf Amsterdam.

Dit is mogelijk maar dan moet je bagage niet zijn doorgelabeld je kan dan namelijk door naar de aankomsthal van Schiphol en bij de bagageband je bagage oppikken. Bij bagage dat is doorgelabeld zorgt de bagageafhandelaar (op schiphol Menzies/Servisair/KLM/aviapartner) dat de bagage bij u volgende vlucht komt .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100