Goede middag. Ik zou graag mijn hond mee willen neemen in de handbagage van Ryanair...mag dat?

Mijn hond is ca 3 kilo....ik zou hem graag mee willen neemen in een speciale vervoersbox die aan de richtlijnen van de afmeting voldoen. Nu heb ik al verschillende dingen gehoord en van de site word je ook niet echt wijzer. Kon ook geen contactmail vinden. Kan iemand mij helpen? Bedankt alvast voor een reactie... Mvg Britta

Weet jij het antwoord?

/2500

Ryanair accepteert geen honden, alleen begeleide honden.

Bronnen:
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.as...

Beste Britta, Wanneer u dieren mee wilt nemen in het vliegtuig, zal dit dier eerst alle benodigde inentingen nodig hebben, voordat hij over de grens zou mogen. Hiervoor kunt u naar de dierenarts gaan, tevens krijgt u van uw dierenarts dan het bewijs van de inentingen, die u aan Ryanair kunt overleggen als bewijs van de inentingen. Daarnaast worden dieren altijd in de ruimtebagage vervoerd, en niet in de handbagage. Al met al gaan deze kosten wel oplopen, toen ik mijn kat meenam, kwam het totale bedrag uit op 258 euro. Succes!

Is uitgesloten. Kan niet.

Bronnen:
http://www.pettravel.com/airline_pet_rules...

Ryanair vervoert op geen enkele route huisdieren of dieren. Zelfs blindegeleide/assistentiehonden worden alleen op bepaalde vluchten meegenomen.

Bronnen:
http://www.ryanair.com/nl/vragen/wat-is-he...

Bij ons in vliegtuig vanaf Cyprus ,was wel een vrouw met een kat,ook in speciale box.ze had hem op de schoot. Was wel met transavia.

Transavia is verre van ryanair. Bij budget maatschappijen is het meestal niet toegestaan om dieren mee te nemen. Ik zou altijd voordat je boekt eerst contact opnemen met de maatschappij of anders met het rijsbureau die kunnen je altijd redelijk goed verder helpen.(behalve budgetmaatschappijen)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100