Wat zou volgens jou de oorzaak kunnen zijn waarom de vliegtuig van Turkisch airways is neergestort?

-Oorzaak word nog onderzocht door experts-

Wat de oorzaak is van de crash, is nog niet bekend. Experts doen daar onderzoek na. Ook mr. Pieter van Vollenhove van de Raad voor de Verkeersveiligheid is ter plekke. Turkish Airlines staat overigens niet op de zwarte lijst van vliegtuigmaatschappijen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat is de toedracht?Momenteel alleen speculatie's. Misschien gebrek aan kerosine,het vliegtuig kwam langzaam en laag aanvliegen. Probeerde misschien een doorstart te maken,die niet gelukte? Het enige "geluk" was,dat het vliegtuig niet te hoog vloog.En niet in brand vloog. Verder afwachten,wat de deskundigen verklaren omtrent de oorzaak. In ieder geval medeleven met de slachtoffers en nabestaanden! Groeten.

Het is nu inderdaad bijna zeker dat het een probleem met de brandstof was. Dit kan zijn dat er te weinig brandstof aanwezig was (dit verklaart ook waarom er géén brand uitbrak), maar het kan ook een probleem zijn in de brandstoftoevoer naar de motor. (Dit verklaart weer waarom passagiers kerosine roken).

ik denk dat de brandstof op was maar wil wel zeggen dat het een hele goeie piloot was met zo veel overlevende jammer dat hij het zelf niet meer na kan vertellen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100