Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kan ik een pakket van 80kg verzenden?

ik wil een pakket verzenden van 80kg en 229cm diagonaal ( televisie )
weet iemand of dit mogelijk is en met welke vervoeder?
ik weet al dat postnl en ups niet zo hoog gaan ( postnl tot 30kg ups tot 70kg )

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
4.7K
SimonV
10 jaar geleden
https://www.dhleasydesk.nl/bereken-en-verzend/tarieven-en-transporttijden € 52,- (geen spoed) http://www.hrkoeriers.nl/site/index.php?zender=1&gewicht=8&levertijd=A&Submit=Reken+uit&c=os&bg=03#formulier € 86,- (morgen bezorgd)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Kun je zelf niet voor een dag zo'n aanhanger huren en hem daarmee zelf naar de bestemming rijden? Of moet hij het land uit?
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
ik start een klein bedrijf en als ik zelf met al die aanhangers moet rijden dan wordt dat me iets te veel....
nog andere ideeën van vervoeders?
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Ik denk dat je gewoon even een plaatselijk transport bedrijf moet bellen. Gezien het gewicht en de waarde zal (bijna) geen enkele vervoerder deze verzending als pakket aannemen. Het zal getransporteerd moeten worden op een (aangepaste) pallet, zodat deze met de heftruck/palletwagen verplaatst kan worden.
Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Een televisie van 80kg? Dat is nogal een bijzondere tv dan! Ik denk dat je met je vraag om een pakket te verzenden al snel bij de standaard pakketbezorgers (https://www.ecommercenews.nl/pakketbezorgers/) terechtkomt, maar dat je hiermee beter kan zoeken naar een vervoerder. Zelfs Misschien dat een koerier met een steekkarretje (dat is zo'n karretje als op https://www.ondernemeneninternet.nl/pakket-versturen/) je hiermee kan helpen? Als je een lokaal transportbedrijf belt zal die je wel kunnen helpen?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Bij GLS misschien?
http://www.gls-netherlands.com/bestanden/Pakketshop_Consument_2012.pdf
Zij berekenen de lengte en hoogte, niet het gewicht. Jij hebt alleen de diagonale lengte opgegeven, en ik ben geen wiskunde wonder. Dus dat moet je zelf even meten.
http://www.gls-netherlands.com/

Bij DPD kan het niet. Te zwaar.

DHL en TNT misschien, maar zij hebben beiden een kl*te site waarop je niet makkelijk kan zoeken op simpel een pak verzenden, dus die vallen voor mij al meteen af. Dan ben je niet klantvriendelijk ingesteld.
(Lees meer...)
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
gls doet tot maximaal 150cm de breedte van mijn tv is al 205cm...
weet iemand nog een andere vervoerder?
Ik ga ervan uit dat het een pakket in Nederland betreft. Als je die op een pallet aanlevert kun je gebruik maken van TNT Express of, sinds kort ook, Federal Express. Mochten die te duur zijn kan dat met heel veel andere transporteurs tegen een "pallettarief" (dit zal hoogstwaarschijnlijk ca. EUR 45 zijn voor een zending binnen Nederland). Even bij een groupagebedrijf navragen die in de buurt gevestigd is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding