Postzegels vergeten wat nu?

Hoi,
Ik heb gister wat op de post gedaan, maar kom er vandaag achter dat ik vergeten ben om postzegels erop te doen. Wat nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De brief zal gewoon bezorgd worden maar met een strafportkaart voor de ontvanger. Die kan daarop de postzegels plakken die jij vergeten bent te plakken. Toegevoegd na 3 minuten: Van de site van TNT: "Wanneer een zending niet of onvoldoende gefrankeerd is, ontvangt u gelijktijdig met het ondergefrankeerde poststuk een portokaart. Er zijn twee manieren om de portokosten te betalen: 1. Verwijder de adressticker, plak de aangegeven portokosten in postzegels rechtsboven op de portokaart en post de kaart in een brievenbus van PostNL. 2. Betaal via een eenmalige incasso op www.postnl.nl/betalen. Hiervoor heeft u de betaalcode nodig die op de portokaart staat. De incasso wordt normaal gesproken aan het eind van de maand afgeschreven van uw rekening." "Berekening portokosten binnenland Bij ondergefrankeerde post brengt PostNL de portokosten van € 0,54 in rekening of een veelvoud daarvan (€ 1,08 € 1,62, € 2,16, etc.). Daarbij komt nog € 0,54 aan administratiekosten. Voorbeeld: U ontvangt post die met 4 eurocent te weinig is gefrankeerd. De porteninning is dan 4 cent. Uw kosten zijn dan € 0,54 voor de portokosten en € 0,54 administratiekosten, en u komt uit op € 1,08."

Bronnen:
http://www.postnl.nl/voorthuis/brief-verst...

Je kunt niets meer doen an deze brief Als het bv een sollicitatie of andere belangrijke brief was, opnieuw sturen, want dan heb je kans dat het bedrijf ze niet eens aanneemt. Andere mogelijkheid: mailtje of telefoon/sms dat je de gemaakte extra kosten zult vergoeden

De post zal idd gewoon bezorgd worden. De strafport hoeft de ontvanger niet te betalen, de verzender is in dit geval de klant van PostNL. De kans bestaat wel dat postNL geen niet voldoende post meer bezorgd op dat adres.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100