Kan men met een OV-dagkaart, een klein stukje papier van NS voor trein, bus en metro, reizen in Rotterdamse trams en metro's?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"Geeft recht op een dag onbeperkt reizen met alle openbaar vervoer waarop de Nationale Vervoerbewijzen geldig zijn (Strippenkaart/Sterabonnement) - dus ook de bus, tram en metro. " http://www.ns.nl/cs/Satellite/reizigers/regelen-en-kopen/welk-treinkaartje#dagkaarten-id Dan is de vraag dus: vallen de R'damse metro en tram onder dat OV. Ik zou denken van wel, maar als je op de site kijkt wordt gezegd dat je alleen met een OV-chipkaart kunt reizen. Ik adviseer je contact op te nemen met de RET (Rotterdamse OV) om dit na te vragen, contactgegevens: Telefonisch (0900) 500 60 10 (€ 0,10 p/min). E-mail kcc@ret.nl Per post RET afdeling Klant Contact Center Postbus 112 3000 AC Rotterdam ( http://www.ret.nl/service-en-verkoop/klantenservice/contact/vragen-en-opmerkingen.aspx )

Binnenlandse treinen In dit overzicht is van alle vervoerbewijzen, die door NS worden verkocht en/of geldig zijn in NS-treinen (NS Reizigers) aangegeven in welke treinen/bij welke vervoerders deze worden geaccepteerd.

Bronnen:
http://www.ns.nl/cs/Satellite/reizigers/re...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100