Wie weet hoe je aan goedkope treinkaartjes kunt komen?

Ik wil graag een retour Heerlen-Arnhem maken op 14 juni, maar weet niet hoe ik aan goedkope treinkaartjes kan kopen. Hoe kom ik aan korting, kan ik kaartjes halen bij Blokker ofzo, zijn er dan nog meereiskaartjes geldig?

Weet jij het antwoord?

/2500

kaartjes van blokker, hema of AH zijn altijd tijdelijk verkrijgbaar. Volgens mij is er nu geen actie. Je zou op marktplaats kunnen kijken, daar worden vaak de kaartjes doorverkocht als mensen toch bedenken dat ze geen tijd hebben om ze te gebruiken. Ns heeft nu ook een actie: http://www.treinkaartkorting.nl/?gclid=CPuR_aOX5r4CFdLHtAodxBgAhA en deze site houdt u op de hoogte van de acties: http://goedkooptreinkaartje.com/

Als je geduld kunt hebben: vanaf een week erna kun je weer goedkoop op stap, want er kómt weer een Kruidvat-dagkaartenactie aan. Die staat momenteel nog niet op de website van het Kruidvat, maar hij is al wel gepubliceerd op de site van Connexxion. Toegevoegd na 5 minuten: En daarmee mag je desgewenst ook 'binnendoor' reizen met Veolia via Roermond - Venlo - Nijmegen, want hij is geldig in alle treinen, bussen, trams en metro's.

Bronnen:
http://www.connexxion.nl/reizen-met-connex...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100