Waarom zijn de wc's in treinen altijd zo vies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1. Ze worden niet vaak genoeg schoongemaakt. 2. Het valt niet mee om goed te mikken als de trein schommelt. 3. Als ie eenmaal vies is krijg je een sneeuwbal effect, omdat iedereen dan denkt dat ie ook niet netjes hoeft te zijn....

er gaan veel verschillende mensen naar de WC en onderhoud is minimaal. mensen hebben de neiging om veel minder voorzichtig te zijn met spullen wat hen niet toebehoord.

het is een publiek toilet, die zijn vaak wat smerig. daarbij word er tijdens de rit niet schoongemaakt. wellcht daarna.

ze hebben dan lol als ze daar op de pot of op de muur plassen omdat, ze dat thuis lekker niet doen.

Omdat mensen boven die WC hangen in een rijdende en daardoor soms schommelende trein. Zowel staande mannen als hurkende vrouwen kunnen er dan wel eens naast piesen. Het zou helpen als iedereen op die WC's zou gaan zitten, maar ja, wie wil er zitten op een WC-bril in een trein als het heel goed kan dat de vorige er wel al sproeiend boven heeft staan/hangen zwaaien? Overigens heb ik begrepen dat ze nu extra vies zijn door stakende schoonmakers.

Niemand voelt zich verantwoordelijk om zulk een trein-wc schoon te houden... Alles wat openbaar is lijkt tegenwoordig vies... toiletten, orde, aanklagers... (Dit is natuurlijk een antwoord met OOK een knipoog erbij)...

Omdat ze niet zo echt schoongemaakt worden. Misschien helemaal niet!

De treinen worden echt goed schoongemaakt als de dienst erop zit dus s`nachts .

Omdat de mensen die er gebruik van maken weten,dat ze niet op te sporen zijn!

Wie wil die nu schoonmaken?

Omdat er ook slecht opgevoede kinderen gebruik van maken. En omdat sommige volwassenen zelfs nog minder hygiënisch zijn dan die slecht opgevoede kinderen. Varkens zijn vaak nog hygiënischer dan mensen. Denk niet na het laatste vel, wie na mij komt red het wel. Dat is een bekende spreuk die op sommige toiletten nog te vinden is. Maar veel mensen denken niet, behalve aan hun zelf. Egoïsme is dus het antwoord op je vraag. En anders gemakzucht.

Deze maand ( Maart 2010 ) zijn ze vies omdat de schoonmakers staken. Er wordt niet meer schoongemaakt. Ook in de trein liggen patatbakjes, kranten , etensresten , milkshakebekers. De schoonmakers staken, omdat ze keer op keer arbeidsvoorwaarden inleveren, door de moordende concurrentie in de branche. Zelf denk ik dat we op deze manier ook de schoonmakers weer het respect moeten leren geven. Want zonder hen wordt het inderdaad een varkensbende.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100