Wat moet je doen als je 7 uurtjes in de bus moet zitten?

Niet slapen of zo..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

muziek luisteren, boek lezen (als je dat kunt zonder misselijk te worden), brieven schrijven naar mensen,..

Muziek luisteren Nintendo DS Iphone!!!

Zorg dat je een beetje in leuk gezelschap komt te zitten,en leer nieuwe mensen kennen. Anders kun je nog een boek meenemen,of leuke muziek.

Als je een PSP, DS, dat geodoe hebt, dat natuurlijk doen. ;-) Muziek luisteren, naar buiten kijken, lekker relaxen, met andere kletsen.

Je kan inderdaad heel veel doen, neem een goed boek mee of zoek contact met een mede reiziger. Als je van denkspelletjes houdt, puzzelboekje. Smsem. Genieten van de natuur!

Uit het raam kijken, de taal leren van het land waar je heen gaat (met mp3 speler)

luisterboeken uit de bieb halen

Vorige keer dat ik samen met mijn vrienden zolang in de bus zat, hielp een fles jenever wel aardig met het slijten der uren.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet ..

Als je Twister meeneemt, kan je je de hele busreis vermaken :D.

Kaarten. Misschien valt er nog wat te verdienen.

zit je alleen dan een goed boek ben je met twee een spelletje triviant of zo ?

"He buschauffeur, we gaan je busje slopen" zingen. Serieus: Lezen en muziek luisteren is altijd een goede optie, maar in de meeste grote bussen zit eigenlijk altijd wel een tv-scherm waarop een DVD gedraaid wordt. Met een beetje mazzel is het een film die je nog niet gezien hebt en die je wel leuk vind. Ik stel voor dat je daar dan naar gaat kijken.

Niet slapen! Wat moetje andes dan doen. Dan blijf er nog vier over. 1 ouwehoeren met anderen. 2 muziek luisteren. 4 lezen,boek/krant. 3 als je intrnt heb op je mobiel Surfen dan maar... Ojah tv kijken misschien filmpje meestal... Eten drinken bijvoorbeeld... Succes!

Vragen of ze de film buscrash willen draaien

Er zijn twee mogelijkheden die ik je wil voorleggen. 1, Je zeurt en kankert tegen iedereen dat het zo lang duurt en je zou willen dat je er al was. 2. Rustig blijven zitten en van de natuur buiten genieten. Ook in donker kun je nog veel zien. Ik ga 24 uren met de bus en pas zeer zeker de 2de optie toe. Ook maak ik door het glas foto's van mooie dingen die ik zie. Bij voorbaat geniet ik al van de komende busreis naar Firenze in Italia. Op deze manier kom je uitgerust aan. Goede reis!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100