Wat heeft het incheck apparaat voor gevolgen voor mijn pasjes?

Als ik met de bus ga, laat ik mijn OV-Chipkaart in mijn portemonnee zitten. Ik houd mijn gehele portemonnee tegen het incheck apparaat. Wat heeft dat dan voor gevolgen voor mijn overige pasjes. I.v.m. magnetisme enzo...

(Categorie 'overig' gekozen, omdat ie in meerdere categorieën past)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt zonder problemen je OV-Chipkaart in je portemonnee houden tijdens het in- en uitchecken. Het kan andere (bank)pasjes niet beschadigen, want er wordt alleen een RFID staling verzonden en ontvangen. Wel moet je letten op andere passen die de RFID-signalen kunnen ontvangen en terugsturen. Vorige week ontving ik een nieuwe bibliotheekpas, die ook met RFID werkt. Ik kan sinds ik deze pas in mijn portemonnee heb, niet meer in- en uitchecken. De OV-Chipkaartlezer op het station ziet namelijk een onjuiste kaart. Ook de nieuwe identiteitskaarten hebben namelijk ook een RFID-chip.

Ik denk dat er niets gebeurd Ik bedoel dat het volgens mij niets uitmaakt. Houd mijn beveiligingspas om mijn deur open te maken ook altijd in mijn portemonnee ervoor, nooit gemerkt dat dit invloed/beschadiging heeft op mijn andere pasjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100