Hoeveel kost een treinreis van Haarlem naar de brouwersdam?

Ik heb nog geen OV-kaart (ik weet niet of dit noodzakelijk is) en ga vrijwel nooit met de trein. Hoeveel kost dit me ongeveer?

Toegevoegd na 37 seconden:
Ik bedoel van Haarlem naar de brouwersdam, in Zeeland.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kost 25,33 ENKELE reis, met een ovchipkaart zonder korting. Je hebt nog steeds geen ovchipkaart nodig en de prijs is ongeveer hetzelfde. Ja, u betaalt hetzelfde. Al zijn er wel 2 uitzonderingen: als u geen NS-abonnement heeft en tijdens dezelfde reis gebruikmaakt van NS en een andere treinvervoerder, betaalt u bij beide vervoerders het opstaptarief. Daardoor is een papieren kaartje in dat geval nog goedkoper. Ook als u meereist met de houder van een kortingskaart, is een papieren kaartje met 40% korting op dit moment nog goedkoper. Toegevoegd na 2 minuten: Je moet 4 of 5x overstappen en je gaat met trein, bus en metro.....

Bronnen:
http://9292.nl/reisadvies/station-haarlem/...
http://www.ns.nl/reizigers/ovchipkaart

Er wordt geadviseerd om te reizen naar transferium Renesse, daar heb ik de reis dan ook op gebasseerd. De totale prijs (incl. metro+bus+trein) is 22.53 euro enkele reis. De prijs van de trein is 7.80 euro enkele reis. Voor de bus en metro is de kans groot dat je ov kaart nodig hebt, kijk dit na bij 9292ov.nl of bij de busvervoerder in de bron. Voor de trein kun je bij de automaat een kaartje kopen.

Bronnen:
http://9292.nl/reisadvies/station-haarlem/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100