Zijn er op Rotterdam Centraal (na de verbouwing) nog steeds bagagekluisjes?

Ik neem morgen een weekendtas mee, maar moet daarna een tijdje de stad in. Nu stonden er bij de voorzieningenlijst op NS (http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/stationsvoorzieningen/stations/o-s/rotterdam-centraal) geen bagagekluisjes, maar ergens anders, bij de informatie over kluisjes staat "Different locker storage rates apply at the following stations: Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, The Hague Centraal and Utrecht Centraal.". Dit zou betekenen dat ze er wel zijn.
Weet iemand of die kluisjes er nog zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens deze opgave van NS zijn er in dit station gewoon kluisjes te huur: http://www.ns.nl/reizigers/reisinformatie/stationsvoorzieningen/stations/algemeen/algemeen/bagagekluizen.html?r171_r1_r1_r1_r3:station=Rotterdam+Centraal Rotterdam CS is één van de grootste treinstations, en het zou me dan ook zeer verbazen als je er geen bagagekluis kon huren.

Ja deze bevinden zich in een ruimte aan de achterzijde van het station bij (voorbij) spoor 15. Je loopt door de centrale onderdoorgang naar de andere kant. Bij de laatste winkel aan de rechterzijde (ik geloof een kleine AH). Als je daarvoor staat zie je rechts daarvan een raam. Kijk je door het glas dan zie je binnen de kluisjes. Daarnaast rechts, is de gang met een deur waardoor je de ruimte kunt betreden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100