Hoe kunnen we het beste naar de heineken music hall?

Wij komen uit alkmaar en gaan met de auto naar sloterdijk. Van daar gaan we met de trein naar het centraal station en gaan we shoppen. 's Avonds gaan we naar Caro Emerald in de HMH. Als we in het centrum zijn, wat is de beste manier om bij de HMH te komen? Welke bus, metro oid kunnen we het beste nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Metro richting Gein, je ziet vanzelf een heel groot logo van ajaks aan de rechterkant, dan moet je eruit HMH is er tegenover namelijk Toegevoegd na 50 seconden: O ja op het peron roepen ze dat om als "trein" (deze trein gaat naar Gein" zo uit mijn hoofd is het lijn 51, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Toegevoegd na 2 uur: 54 blijkbaar

vanaf Sloterdijk kan je het beste op de trein stappen naar Amsterdam Bijlmer dan ben je al bijna bij de HMH als ze rijden he, dat weet je nooit Toegevoegd na 5 minuten: ow okee je moet vanaf het centrum maakt verder niet uit dan kan je ook op de trein stappen naar HHM

Je kunt de side 9292 O.V raadplegen daar staat al het openbaar vervoer van de nederlandse spoorwegen en de buslijnen in met alle vertrek en aankomsttijden op.

Vanaf het centrum (Nieuwmarkt of Waterlooplein) Metro lijn 54 (richting Gein) nemen en uitstappen bij het station Bijlmer/Arena.

Vanaf Sloterdijk gaat metro 50 rechtstreeks naar de ArenA. Veel plezier bij Caro Emerald! See you there.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Amste...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100