Hoe kom ik vanaf Leiden CS naar Den Haag CS

Is het nog mogelijk om een ouderwets kaartje te kopen? Ik hoorde ook iets van via internet je 2e klas kaartje kosteloos een 1e klas laten worden en 1 extra persoon meenemen.

Voor de info, het gaat hier om twee personen van 16 rn we hebben een CJP pas

Weet jij het antwoord?

/2500

als je leiden cs via de hoofdingang binnenkomt, kan je meteen aan je rechterkant nog ouderwets kaartjes kopen. Toegevoegd na 2 minuten: er gaan trouwens ook meerdere bussen vanaf leiden cs naar den haag.

je kan ook in een automaat op leiden centraal kaartjes kopen. Toegevoegd na 1 minuut: met de nieuwe cjp pas kun je ook via de site kijken voor de korting. je kan ook 1 malig voor 10 euro reizen voor als je verder weg wil gaan.

Ja hoor, er komen nog steeds gewoon kaartjes uit de kaartautomaat. Maar met zijn tweeën eersteklas reizen voor de prijs van één tweedeklas, daar zou ik niet op rekenen. dat is in ieder geval geen standaardactie. Er zijn wel eens andere acties, maar daar zul je op dat kleine stukje geen voordeel van hebben.

Het is zeker nog mogelijk om een gewoon papieren kaartje te kopen. Dat blijft voorlopig ook nog wel zo in de trein. Van 2e klas naar 1e klas weet ik niet, maar volgens mij kun je wel een meereiskaartje nemen (het zijn nu in december de spoordeelweken) Dan kan eentje gratis reizen (of jullie beiden voor de helft 't is maar hoe je het bekijkt) Toegevoegd na 1 minuut: ik zie dat er een actie is geweest met de CJP-pas in combinatie met een e-ticket. Weet niet wat de actie precies was, maar die is al lang afgelopen.

Bronnen:
http://www.ns.nl/spoordeelweken/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100