Op welke site kun je vinden waar je moet over stappen met de trein als je naar de efteling gaat?

ik ben 15 en ik wil graag met mijn vriend naar de winter efteling.
We zijn al een keer eerder geweest maar toen regelde hij alles enzo.
Maar dit keer is het een verasing en probeer ik het zelf te regelen, maar ik moet nog geld sparen.
Ik ben nu dus aant kijken hoeveel ik moet hebben, maar ik kan nergens vinden hoe ik met de trein moet reizen
( ik wil het dit keer zelf proberen te regelen, omdat het een verasing is).

Weet iemand misschien waar je zo'n site kunt vinden, welke treinen je nodig hebt, het overstappen en hoeveel dat dan kost?


Heeft iemand misschien ook een site waar je goedkoop of met korting treinkaartjes kunt verkrijgen?

Heb zelf ook de cultuurkaart gekregen op school. Daar zit iets bij voor 10 euro reizen met de trein door heel Nederland.
Maar dacht, Misschien is er nog iets wat goedkoper. Maar denk zelf eigenlijk van niet

Toegevoegd na 21 minuten:
Maar ik moet ergens overstappen dan moet ik uit de trein en de bus van de efteling zoeken. Maar ik weet niet waar dat dat is waar ik moet over stappen. Dus kan ik op die site's van die treinen niet echt iets zoeken. Omdat ik die plaats van die bussen niet weet hoe die plek heet :P

Weet jij het antwoord?

/2500

Je gaat naar http://www.9292ov.nl/, dan vul je bij de bovenste twee kolommen je adres in en bij de middelste twee kolommen het adres van de Efteling in (nl. Europalaan 1, Kaatsheuvel). Dan vul je bij de laatste kolommen de gewenste datum in en dan nog het gewenste tijdstip. Dan krijg je de gehele routeplanner van je huis naar de Efteling en kan je ook nog eventueel de terugreis plannen door ongeveer in te schatten hoe laat jullie het park verlaten. Over de cultuurkaart gesproken, klopt het helemaal wat je zei. Bij de tweede bron kan je de voorwaarden zien (let op: De dagkaart is alleen eenmalig te verkrijgen en is voor één persoon geldig, dus anders als je met z'n tweeën treint, dan kan je je vriend vragen of hij z'n dagkaart ook wil verzilveren) en bij de derde bron kan je die NS dagkaart voor €10,00 kopen, alleen moet je niet vergeten in te loggen en met iDEAL te betalen. Als je de dagkaart van €10,- neemt, vergeet niet de dagkaart uit te printen en je/jullie cultuurkaart(en) mee te nemen! Prettige reis! Toegevoegd na 4 minuten: Sorry voor het raar ''ranken'' van de bronnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100