ben je een hangjongere als je iemand weg brengt naar het station en op het station staat te wachten op de trein die vertraging heeft?

wij hebben hiervoor een boete gekregen

Toegevoegd na 51 minuten:
wij waren met 2 stelletjes die 1 persoon ging uitzwaaien (totaal waren wij dus met z'n vieren) wij zaten in de wachtruimte op de trein te wachten.

Toegevoegd na 2 uur:
wij zaten op een normale manier op de bankjes (dus niet met de voeten), wij waren niets aan het vernielen of dergelijke. Volgens de politie waren wij hangjongeren die iets konden gaan doen, ze hebben zelf in een gesprek toegegeven dat wij niets deden, maar het feit dat wij iets konden gaan doen daar mogen ze dus al een boete voor geven. De wachtruimte is gewoon een hokje buiten waar je je niet hoeft te melden. Het is een onbemand station. Dit is namelijk een klein stationnetjes waar maar 2 keer per uur een trein komt. Verder waren er nog maar 2 andere reizigers maar die stonden veel verder weg op het perron terwijl de "wachtruimte" niet op het perron is maar op een stoep ervoor dichtbij de fietsenstalling. Ik neem aan dat die reizigers zich niet aan ons gestoord hebben. Wij wisten niet dat je zonder kaartje niet bij een vriendin mag wachten totdat de trein komt, anders had ze helemaal alleen op een donker station moeten wachten. Feit is dus dat wij daar zaten als groepje van 4 personen waarvan er maar 1 een treinkaartje had. Als de politie tegen ons had gezegd dat dat wij daar niet mochten zijn dan waren wij ook gewoon vertrokken.

Weet jij het antwoord?

/2500

nee tuurlijk ben je dan geen hangjongere en het is vrij logisch dat je een vriendin niet savonds in het donker op een verlaten station alleen laat wachtten hebben jullie de politie ook gezegd dat alleen zei een kaartje had en jullie niet want dan is het helemaal absurd als de politie niet wist dat jullie geen kaartje hadden want dan zou het beteknen dat je nooit met een groep vrienden met de trein kunt omdat je niet samen mag wachtten maar als jullie een boete hebben gekregen ervoor zou ik bezwaar aantekenen dat kan binnen een bepaalde tijd nadat je de boete hebt gehad

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100