Wat kost het om een fietsband te laten plakken?

Stel, je komt met je lekke band bij de fietsenmaker en deze legt zijn werkzaamheden aan de kant, en plakt die band direct voor je, zodat je er op kunt wachten.
Wat is dan een redelijk bedrag wat je daarvoor moet betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb mogen meemaken dat dat nogal verschilt. We hebben hier een fietsenmaker met leerlingen, die doen het voor 7,50. De fietsenmaker hier om de hoek vraagt maar liefst 28 euro, en de Halfords wilde er 15 voor hebben. Kan dus heel wat euro's uitsparen om even een paar fietsenmakers te bellen om naar de prijs te vragen. Tenzij je er dan 20km voor moet lopen omdat je een lekke band hebt.

Hier eur. 11,--

Reken op € 12,00

Nou de fietsenmaker zal toch wel een euro of veertig per uur moeten verdienen. En 20 min. is hij er toch altijd mee bezig, plus lapje en lijm. We zullen zeggen € 15,00 ?

10 a 15 euro. Toegevoegd na 3 uur: Heel goedkoop dus eigenlijk, een advocaat verdient tien keer zoveel.

Dat doen ze tegenwoordig bijna niet meer,er gaat al gauw een nieuwe binnen en/of buitenband op. Maar als ie de band zou plakken zoals jij beschrijft denk ik niet meer dan n euro of 5 -6.

Ik heb hem toevallig afgelopen week laten plakken, kosten: €7,50

Een bandje plakken mag 10 tot 15 euro kosten. De fietsenmaker op het station was vroeger altijd vrij voordelig. Misschien heb je wel een handige buurjongen die je voor een schappelijk prijsje uit de brand wil helpen.

ik plak hem zelf, fluitje van een cent, zeker de voorband, duurt ongeveer 15 minuten en dan ben ik eigenlijk nog een onhandige kluns.

ik heb het 1 keer gehad,hij was 17 minuten bezig en ik moest 14 euro betalen

Dat ligt er bij de meeste makers aan of het een voorband of een achterband is. Als het een voorband is kost het je gemiddeld €8,-. Bij een achterband, die moeilijk los te maken is, kan je rekenen op zo'n €13,-. Vooral als het je voorband is zou ik het gewoon zelf doen, dit kost je maximaal €5,- voor een kit waarmee je zeker 8 keer zelf je band kan plakken.

Als ze het meteen doen, en je kan er op wachten, dan mogen ze wel wat extra vragen, zeg 15 euro. Als ik op het station kom met mijn fiets met lekke band, en ik kom hem na mijn werk, 9 uur later, weer ophalen, dan kost mij dat 11 euro.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100