Als je 2x drukt op het knopje van het stoplicht (voor fietsers en voor voetgangers) is het dan ook sneller groen?

Oftewel is het sneller groen als je zowel op de voetgangers-knop als op de fietsers-knop drukt? Of heeft dit geen enkele invloed?

Toegevoegd na 27 minuten:
Okee iedereen heeft zo zijn meningen/inschattingen.. maar nu komt de uitdaging, wie kan dit ONDERBOUWEN?

Ben erg benieuwd of iemand dit kan beantwoorden!

PS het gaat er dus niet om hoevaak je op het knopje drukt, maar of er verschil zit tussen het drukken op 1knopje of of 2knopjes

Toegevoegd na 1 dag:
Sorry mensen, ik ga de vraag sluiten.. helaas geen goed antwoord gegeven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit heeft geen enkele invloed. Toegevoegd na 32 seconden: Alleen is meestal het licht voor voetgangers wel LANGER groen.

Nee dit maakt niks uit

Ik weet zeker van niet, heb wel eens uit pure frustratie 50x op het knopje gedrukt (en iemand anders op dat andere knopje) heeft echt totaal geen zin wij hebben nu een paar heerlijke stoplichten, daar staat zo'n soort teller naast zodat je kunt zien hoe lang het nog duurt, dat maakt het wachten ECHT meer dragelijk

Dit hangt er heel erg van af hoe de stoplichten zijn ingesteld. Sommige stoplichten zijn zo ingesteld dat voetgangers eerder groen krijgen of langer groen hebben, maar bij het gros van de stoplichten zal het niks uit maken. Ik geloof niet dat er stoplichten zijn die eerder groen geven omdat er én voetgangers én fietsers staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100