hoe vind ik een geschikte vouwfiets?

en wat zijn een beetje de dingen waar ik op kan letten VOOR dat ik hem koop?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat die gewoon compact is en niet zo veel toeters en belletjes aan zitten. het gemak hoe je het vouwt, dat je dit snel weer dicht en open vouwt. Dat de fiets nodige dingen op zitten zoals een bel en een lamp. Een standaard dat zou ook handig zijn. en ohja een slot natuurlijk.

Heb zelf al jaren een Di Blasi en die bevalt mij uitstekend. Makkelijk en snel in te vouwen en fietst ook goed.

De Brompton is nog steeds verreweg de beste vouwfiets die er te koop is. En ook de duurste. Dat is de uitkomst van het onderzoek naar vouwfietsen. De Bromtpon Regis 3 in alle opzichten uitstekend scoort. ‘Hij vouwt gemakkelijker dan alle andere vouwfietsen, is erg klein, gemakkelijk te tillen en de ketting en vieze banden zijn goed afgeschermd’. De vouwfiets had eind 2009 de adviesprijs van € 862, maar wordt dit jaar – met nog enkele verbeteringen, onder andere een naafdynamo – wel 20% duurder.

Bronnen:
http://www.fietsen.123.nl/page/testen-fiet...

zelf heb ik 1 1/2 jaar geleden mijn auto verkocht, en een vouwfiets merk OYAMA, (http://www.oyama.eu/eastvillage.php) inmiddels heb ik ong 2000km gefiets zonder problemen. er zit een NEXUS versnelling op dit is 1 van de betere versnellingen. de fiets doet in en om de stad weinig onder voor een gewone fiets . wat je ook gaat kopen , neem op zeker wel een fiets met versnelling. op dit moment heeft V&D ook een hele toffe vouwfiets staan. succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100