Wie kent een goede site om zelf een fietsroute samen te stellen aan de hand van de ANWB knooppunten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk eens op deze site: http://www.fietsen123.eu/content/view/30/1/ hier staat veel info en verschillende linkjes naar knooppuntenplanners.

Bereken van een route a.d.h.v. ANWB knooppunten heb ik nog geen geschikte site voor gevonden. Ik heb wel een site voor Zuidoost-Brabant waarbij je zelf de knooppunten kunt opgeven, waarna de fietsroute wordt berekend (zie bron 1). Jammer dat deze nog niet voor heel Brabant en voor heel Nederland beschikbaar is. Zie bij bron 2 waarvoor je al wel routes kunt bepalen.

Bronnen:
http://www.fietsersbond.net/fietsrouteplan...
http://www.fietsersbond.nl/fietsrouteplanner/

Ik heb een paar links gevonden. Zelf heb ik ervaring met de fietstochten die je via de onderste link in Zuidoost Friesland kan doen. Beviel prima! http://www.fietsen.123.nl/fietsroutes.htm http://www.recreatieschapwestfriesland.nl/fietsen.htm http://www.nationalemediasite.nl/fietsen.php Toegevoegd na 3 minuten: Ik vond er nog een: http://www.fietsroutenetwerk.net/

op deze site staat een knooppuntenplanner van een behoorlijk groot deel van nederland, van alles tussen gorichem en winterswijk, en van daar nog naar boven tot meppel. Bij mijn weten is er geen landelijk dekkende planner

Bronnen:
http://www.lekkerfietsen.nl/nl/online_rout...

Er is nog geen landelijke dekkende knooppunten-planner om de simpele reden dat nog niet heel Nederland is gedekt door knooppunten. Op http://www.falk.nl staan alle bestaande knooppuntennetwerken verwerkt in de landelijke planner. Op http://fietsroute-planner.startpagina.nl staan alle online fietsrouteplanners die er momenteel zijn bij elkaar.

Hier vind je wat fiets routes. http://www.vvv.nl/modules/fietsen/fietsen.aspx?acctype=fiets Maar je kan ook naar een VVV informatie punt toe gaan en een fiets kaart kopen waar alle route nummers op staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100